Szilveszter.hu

5 egészséges és egyszerű snack a szilveszteri partidra

Szerző: szilveszter.hu
Pár egyszerű trükkel még a féktelen szilveszteri buli alatt is könnyedén oda tudtok figyelni az egészségetekre. Mutatjuk, hogyan.
 
Íme a mi 5 „receptünk”:
 
 
  1. Szolgálj fel gyümölcsöt. Hogy feldobd egy kicsit az unalmasabb téli gyümölcsöket, csinálj belőlük nyársat. Két gyümölcs közé felszúrhatsz egy-egy kocka könnyű piskótát is.
  2. Csinálj alacsony kalóriájú gyümölcsös mártogatóst görög joghurtból és sovány krémsajtból.
  3. Készíts házi popcornt. Sok boltban lehet kapni kukoricaszemeket, amit a tűzhelyen otthon egyszerűen ki tudsz pattogtatni. Mozis társaihoz képest ez jóval egészségesebb, hiszen a kukoricán kívül semmi mást nem tartalmaz.
  4. Zöldségtál joghurt mártogatóssal. Kockázz fel télen is kapható friss zöldségeket és már kész is az egyik legegészségesebb snack, ami létezik.
  5. Dobd fel a sima csapvizet, karikázz bele ízlés szerint pár szem narancsot, madarint, citromot, uborkát.
Jó étvágyat és jó bulizást!Címkék: egészség, gyors szilveszteri receptek, gyümölcs, kalória, recept, szilveszter, zöldség
Ezeket is ajánljukEzeket is ajánljuk
Adventi vásár

Európa legszebb adventi vásárai

Talán a legjobb dolog az adventi időszakban az ünnepi készülődés mellett, az adventi vásárok csodás világa, amiknek olyan hangulatuk van, mintha egy varázslatos világba csöppennék bele, ahol fahéj és szegfűszeg illat száll a levegőben és minden puha, finom és szívmelengető. Úgy döntöttünk meglessük Európa legszebb adventi vásárait, bár elfogultak maradtunk, hiszen nálunk még mindig a Vörösmarty téri vásár a befutó.   

Európa legszebb adventi vásárai Szilveszteri kisokos – történet, hagyományok A régi karácsonyi Budapest képeken Adventi vásárok, amelyeket feltétlenül látnod kell
ProgramajánlóKiemelt szilveszteri szállások