Szilveszter.hu

5 egészséges és egyszerű snack a szilveszteri partidra

Szerző: szilveszter.hu
Pár egyszerű trükkel még a féktelen szilveszteri buli alatt is könnyedén oda tudtok figyelni az egészségetekre. Mutatjuk, hogyan.
 
Íme a mi 5 „receptünk”:
 
 
  1. Szolgálj fel gyümölcsöt. Hogy feldobd egy kicsit az unalmasabb téli gyümölcsöket, csinálj belőlük nyársat. Két gyümölcs közé felszúrhatsz egy-egy kocka könnyű piskótát is.
  2. Csinálj alacsony kalóriájú gyümölcsös mártogatóst görög joghurtból és sovány krémsajtból.
  3. Készíts házi popcornt. Sok boltban lehet kapni kukoricaszemeket, amit a tűzhelyen otthon egyszerűen ki tudsz pattogtatni. Mozis társaihoz képest ez jóval egészségesebb, hiszen a kukoricán kívül semmi mást nem tartalmaz.
  4. Zöldségtál joghurt mártogatóssal. Kockázz fel télen is kapható friss zöldségeket és már kész is az egyik legegészségesebb snack, ami létezik.
  5. Dobd fel a sima csapvizet, karikázz bele ízlés szerint pár szem narancsot, madarint, citromot, uborkát.
Jó étvágyat és jó bulizást!Címkék: egészség, gyors szilveszteri receptek, gyümölcs, kalória, recept, szilveszter, zöldség
Ezeket is ajánljukEzeket is ajánljuk
Tűzijáték

Tűzijáték

A pirotechnika legközismertebb, leglátványosabb "végeredményű" ágazata. A teljes tevékenység: kutatás, fejlesztés, gyártás, kereskedelem és szolgáltatás. Az egyik legrégebbi iparág, melynek fejlődése szorosan összekapcsolódik a feketelőpor feltalálásával (i. sz. 800 körül), alkalmazásával és gyártásával. A tevékenység Magyarországon hatósági engedélyhez kötött.

Tűzijáték Így még nem gondoltál az őszre! Himnusz Óvakodj a detoxtól, kerüld el a sürgősségit
ProgramajánlóKiemelt szilveszteri szállások